Tuemme sinua alusta alkaen

Perustaessasi uutta yritystä, yhtiötä, yhdistystä, toiminimeä tai säätiötä, vakituisen kirjanpitäjän palkkaaminen heti alkuun on kannattavaa. Yrityksen perustamiseen liittyy monia harkintaa ja tietoa vaativia päätöksiä. Asiantuntevasta tilitoimistosta saat neuvoja niin yhtiömuodon valintaan kuin verotuksen hoitamiseen.

Kun liiketoiminnassa on heti mukana kirjanpidon ammattilainen, aikaa voi käyttää varsinaiseen yrittämiseen ja toiminnan kehittämiseen, eikä numeroista tai papereista tarvitse huolehtia. Tällä tavalla saa paremman lähdön, vähemmän virheitä ja nopeammin tuloksia.

Olemme olleet mukana monen toimijan alkutaipaleella. Antamalla kirjanpidon meille, väistät pahimmat sudenkuopat ja turvaat oman toimintasi. Me haluamme auttaa muita ja luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia.

Uuden tai pienen yrityksen kirjanpito

LaskIT auttaa pieniä tai aloittelevia yrittäjiä luotettavasti heidän toimintansa käynnistämisessä.

Me selvitämme, mikä yhtiömuoto sopii sinun yrityksellesi parhaiten ja teemme pakolliset paperityöt puolestasi. Neuvomme sinua kaikessa yrityksen alkutaipaleen haasteissa, budjetoinnista palveluidesi hinnoitteluun ja kannattavuuden maksimointiin.

Tavoitteemme on luoda sinulle toiminnan malli, jolla saavutat parhaimmat tulokset. Tämä toteutetaan mm. seuraavilla palveluilla:

  • Yritysmuodon valinta ja yrityksen perustaminen
  • Kaikki verotukseen liittyvä (tuloverotus, ALV)
  • Kirjanpidon avaus
  • Vakuutukset, palkkaus, vähennyskelpoiset kulut, muut perusasiat
  • Kuukausikirjanpito
  • Raportointi
  • ALV ja ilmoitukset verottajalle
  • Palkanlaskenta
  • Tuloslaskelmat

yrityksen perustamisessa kannattaa olla jänis

Tarjoamme uusille yrityksille tarvittaessa täyden kirjanpidon ja muun taloushallinnon sähköisiä järjestelmiä käyttäen. Tarjoamme kullekin asiakkaallemme juuri heille räätälöityjä palveluita, aina kevyistä taloushallinnon peruspalvelupaketeista kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin.

Jos et ole aivan varma kuinka lähteä liikkeelle, soita meille ja me autamme sinua. Haluamme olla sparraamassa sinua heti alusta asti. Ota pikastartti yrittämiseen ja ota yhteyttä!

Palvelumme hyödyt

Pikastartti

Kokemuksesta tiedämme, että varsinkin alkuun yrittäjyyden aloittaminen voi olla monimutkaista. Varsinkin alussa voi aikaa ja vaivaa mennä hukkaan paljonkin asioihin, jotka eivät liity mitenkään liiketoiminnan edistämiseen. Tilitoimiston avulla voit keskittyä olennaiseen ja saada pikalähdön toiminnallesi.

Lisää tehokkuutta

Otamme vastaan tarvittaessa vaikka koko yrityksen taloushallinnon, laskuista verotusasioihin. Näin toiminnan tehokkuus lisääntyy.

Pääset eroon paperista

Paperinen kirjanpito ja laskutus on vanhanaikaista. Käyttämämme sähköiset työkalut pelastavat sinut paperisodilta ja säästävät näin luontoakin.