Ota yhteyttä


LaskIT Oy
+358 45 6072 300
hello@laskit.fi
Y-TUNNUS FI26702123

HEIKKILÄNTIE 10,
00210 HELSINKI


Uuden aikakauden yritystili

Holvi on kotimaisesti kehitetty, nykyaikainen yritystili joka perustettiin haastamaan perineistä pankkialaa ja vakiintuneita toimintatapoja. Holvin palvelut ovat kokonaan verkossa, eikä siis fyysistä konttoria ole lainkaan. Nykyaikaisen Holvista tekee sähköisyyden lisäksi siihen kuuluvat muut ominaisuudet, jotka muuttavat sen pelkästä yritystilistä kirjanpidon ja muun taloushallinnon tukivälineen.

Holvi-tilissä voi rahan säilömisen ja liikenteen seuraamisen lisäksi mm. hoitaa laskutusta, maksaa laskuja helposti, tiliöidä ja budjetoida, rakentaa raportteja ja tehdä erilaisia laskelmia. Näiden lisäksi Holvissa voi luoda verkkokaupan tuotteille ja palveluille ilman verkkosuunnitteluosaamista. Holvia voi käyttää selaimessa tai puhelinsovelluksen avulla.

Holvi osana kirjanpitoa

Holvi ei ole varsinainen taloushallinto-ohjelmisto, eli siinä ei voi hallinnoida kaikkea varsinaista kirjanpitoa. Monipuoliset ja helppokäyttöiset ominaisuudet kyllä helpottavat kirjanpitäjien työtä, varsinkin jos itse rahaliikenne tapahtuu Holvin sisällä. Myyntilaskuja on helppo lähettää ja seurata ja ostolaskut helppo maksaa itse käyttöliittymässä. Raportointi, laskelmien tekeminen  ja budjetin suunnittelu on helpompaa Holvissa kuin tavallisella pankkitilillä.

Holvin ominaisuuksia:

  • laskutus
  • laskujen maksu
  • kulujen maksu
  • tiliöinti- ja budjetointi
  • helppo käyttöoikeuksien hallinnointi
  • verkkokauppa
  • raportointi
  • päiväkirjat ja pääkirjat
  • ALV –laskelmat
  • Holvin Debit –kortti.

 

 

Holvi tausta

Tutustu Holviin tai kysy meiltä

LaskIT suosittelee Holvia kirjanpidon tueksi varauksetta, varsinkin pienemmille toimijoille. Hyödynnämme Holvia omissa palveluissamme, koska sen avulla turhaa työtä katoaa ja voimme keskittyä asiakkaamme liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme myös valmiita opastamaan muita sen käytössä. Jos haluat tietää lisää Holvista ja sen ominaisuuksista, lue lisää palvelun kotisivuilta tai ota meihin yhteyttä!

Holvi helpottaa yrittämistä

Sähköistä kirjanpitoa

Holvin ominaisuuksiin kuuluu sähköisen kirjanpidon tukivälineet laskutus- ja laskujen maksuominaisuuksista helppokäyttöisiin laskelmointi- ja tilöintimahdollisuuksiin. Kuiteista ja mapittamisesta ei tarvitse huolehtia, kun kaiken saa hoidettua sähköisesti.

Hyödyllinen laajuudesta riippumatta

Holvi sopii kirjanpidon tukiohjelmaksi niin pienyrittäjälle itselleen kuin tilitoimiston toiminnalle. Se vähentää turhaan paperin pyörittelyyn ja kuittien laskemiseen kuluvaa aikaa ja yksinkertaistaa prosesseja. Yrityksen rahaliikennettä voi hoitaa samalta tililtä, joka on liitettynä verkkokauppaan ja automaattiseen raportointiin.

Helppoa laskuttamista

Holvissa voi lähettää tyylikkäitä laskuja parissa minuutissa. Laskujen maksutilannetta voi seurata vaikka mobiilisovelluksella. Tarpeen vaatiessa muistutuslaskujen lähettäminen onnistuu nappia painamalla.