Ota yhteyttä


LaskIT Oy
+358 45 6072 300
hello@laskit.fi
Y-TUNNUS FI26702123

HEIKKILÄNTIE 10,
00210 HELSINKI


Kokonaisvaltaista taloushallintoa

Finago Procountor on sähköinen ohjelmisto, joka mahdollistaa yrityksen koko taloushallinnon tehokkaamman ja tuloksellisemman hallinnoinnin. Ohjelmisto on pilvipalvelu, johon pääsee sisään selaimella joustavasti ajasta tai paikasta riippumatta.

Procountorilla voi hoitaa myynti- ja ostolaskutuksen, reskontrat, palkanlaskennan, kirjanpidon, arkistoinnin ja kaikki muut taloushallinnon toiminnot täysin sähköisesti. Tämä mahdollistaa ajan säästämisen, paperin käytön vähentämisen ja suoraviivaisemmat liiketoiminnan prosessit. Procountoriin kuuluu myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten kuittien skannauspalvelu ja sähköiset viranomaisilmoitukset.

Procountor on helppo ottaa käyttöön vaikka kesken tilikauden. Yrityksen tietoja voi siirtää sähköiseen järjestelmään manuaalisesti tai skannaustoiminnon avulla. Helpoiten tämä prosessi onnistuu tietenkin osaavan sähköisen tilitoimiston avustuksella. Tietojen päivittäminen on sähköisesti tehokasta ja näin voi nähdä aina ajantasaista tietoa.

Olemme virallinen Procountor tilitoimisto

LaskIT on sertifioitu Procountor-partneri. Tämä tarkoittaa, että hallitsemme ohjelmiston käytön laadukasta asiakaspalvelua silmällä pitäen. Ohjelmisto sopiikin erinomaisesti nimenomaan tilitoimiston ja asiakasyrityksen kommunikaation tehostamiseen. Tiedon ja työn jakaminen helpottuu huomattavasti, kun osapuolet pääsevät samaan järjestelmään tarkastelemaan samoja tietoja reaaliaikaisesti.

Procountorilla hoituvat sähköisesti mm:

 • laskutus
 • ostolaskut ja -reskontra
 • ostolaskujen skannaus
 • kirjanpito
 • palkanlaskenta
 • tilintarkistus
 • matkalaskut
 • asiakasrekisteri
 • perintä
 • arkistointi ja dokumentointi
 • viranomaisilmoitukset

 

 

Sertifioitu procountor tilitoimisto

Autamme Procountorin käyttöönotossa

Täysvaltaiseen sähköiseen taloushallintoon siirtymisessä Procountor on varma valinta. Olemme sertifioitu Procountor tilitoimisto ja koulutamme myös muita Procountorin käytössä. Jos kaipaat ohjelmiston hallitsevaa toimijaa, ota meihin yhteyttä. Lisää ohjelmistosta voit lukea Finagon kotisvivuilta.

Kysymyksiä sähköistämisestä

Milloin kannattaa sähköistää taloushallinto?

Sähköiseen malliin siirtyminen kannattaa jos taloushallinto on vielä hoidettu perinteisellä tavalla. Paperinen kirjanpito kuuluu menneisyyteen. Siirtyminen voidaan tehdä käytännössä milloin vain tilikautena eikä siihen normaalisti mene muutamaa kuukautta kauempaa.

Miten sähköistäminen tapahtuu?

Me voimme hoitaa valtaosan siirtymisen käytännöstä. Suunnittelemme toteutuksen, otamme yhteyttä nykyiseen tilitoimistoon ja siirrämme kirjanpidon lisäksi tiedot asiakkaista, toimittajista, tuotteista ja henkilöstöstä uuteen järjestelmään. Prosessi voi kestää muutaman kuukauden. Asiakkaan tulee vain omaksua ja oppia uuden järjestelmän käyttö.

Miksi maksaa Procountorista?

Vaikka Procountor on maksullinen ohjelma, sen tuomat hyödyt tehokkaammassa ajankäytössä ja prosessien sujuvuudessa säästävät pitkällä aikavälillä huomattavasti yrityksen resursseja.