Ota yhteyttä


LaskIT Oy
+358 45 6072 300
hello@laskit.fi
Y-TUNNUS FI26702123

HEIKKILÄNTIE 10,
00210 HELSINKI


 Monipuolinen, verkkopohjainen yritysjärjestelmä

Briox on verkossa toimiva järjestelmä, joka on tarkoitettu yritysten talouden hallinointiin. Järjestelmää voi käyttää millä vain siihen liitetyltä laitteelta, jolla pääsee verkkoon. Briox on hyvin monipuolinen ja joustava yritysjärjestelmä siinä, että siinä voi ottaa käyttöön vain ne ominaisuudet, joita tarvitsee. Kaikki tiedot tallentuvat palvelimelle, eikä käyttäjien tarvitse asentaa tai päivittää erillisiä ohjelmistoja.

Kommunikaatio tilitoimiston ja asiakkaan kanssa helpottuu Brioxin avulla. Ominaisuuksia voi ottaa käyttöön ja työt on helppo jakaa tarpeen mukaan. Kummankaan osapuolen ei tarvitse lähetellä tiedostoja toisilleen, vaan kaikki tapahtuu samassa liittymässä. Kirjanpidon reaaliaikaisuus varmistaa, että kaikki ovat samalla aallonpituudella.

Virallinen Briox tilitoimisto

LaskIT on Briox-tilitoimistokumppani. Tämä tarkoittaa, että hallitsemme järjestelmän käytön ja osaamme valita asiakkaallemme sopivimmat ominaisuudet. Briox sopii mainiosti sähköisen kirjanpidon tukivälineeksi. Verkkopohjaisuus mahdollistaa helpomman raportoinnin, kustannustehokkaamman toiminnan ja selvemmän osapuolten välisen kommunikaation.

Brioxin ominaisuuksia

  • kirjanpito
  • laskutus
  • tilaukset
  • arkistointi
  • asiakirjat
  • tuntikirjanpito
  • CRM
  • ostotilaus

Briox tausta

Voimme kertoa lisää Brioxista

Olemme virallinen Briox tilitoimisto ja olemme valmiita auttamaan kaikessa järjestelmään liittyvässä. Voimme esim. ottaa yrityksesi kirjanpidon haltuumme Brioxin avustuksella. Jos etsit Brioxin tuntevaa tilitoimistoa, voit ottaa meihin yhteyttä. Lisää järjestelmästä voit lukea Brioxin kotisvivuilta.

Brioxin hyötyjä

Monipuolisuus

Briox on verkkopohjainen ohjelma ja siihen voi kirjautua miltä tahansa liitetyltä laitteelta. Järjestelmään voi valita vain ne ominaisuudet, joita tarvitsee.

Tietoturvallisuus

Kaikki tiedot ja tapahtumat tallennetaan Brioxin palvelimille, eikä asiakkaan tarvitse koskaan asentaa tai päivittää ohjelmistoja.

Toimiva tuki

Brioxilla on panostettu tukipalveluiden laatuun. Jos ohjelman käytössä ilmenee ongelmia, Briox on valmis ratkaisemaan ne veloituksetta. Me LaskIT:lla osaamme myös auttaa kaikissa järjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä.