MinSim Oy tarjoaa terveydenhuollon simulaatiokoulutuksia, joilla tarkoitetaan potilastilanteiden jäljittelyä ammattilaisten ja opiskelijoiden oppimisessa. Koulutuksissa käytetään potilas- tai toimenpidesimulaattoreita tai muita harjoittelumalleja. Minna-Maria Mattilan ja Minna Silvennoisen yrityksen keskiössä on potilasturvallisuuden parantaminen ja toimnta-ajatus rakentuu ajatukselle, että tärkeintä on ihminen.

MinSim on taloushallintopalveluita tarjoavan Laskit oy:n pitkäaikainen asiakas. ”Emme ole taloushallinnon ammattilaisia emmekä harrastajiakaan, joten oli luonnollista, että otimme ammattilaisen apuun heti alkumetreillä.” kertoo MinSim Oy:n toinen perustaja, Minna-Maria Mattila. Hän on hyvin tyytyväinen yhteistyöhön Laskitin kanssa: ”Arvostan suuresti, että tilitoimisto on paljon muutakin, kuin vain lukuja. Aloittavan yrittäjän kannalta on loistojuttu, että hyviä neuvoja saa kaupan päälle”.

Mattilan innostunutta puhetta kuunnellessa ei heti uskoisi, että keskustelun aiheena on tilitoimisto ja sieltä saatava palvelu. ”Laskit on ollut taipaleellamme mukana alusta alkaen. Saimme Tim Matikaiselta yrityksen perustamiseen liittyviä ohjeita ja neuvoja” hän kertoo ja jatkaa: ”kehottaisinkin kaikkia aloittavia yrityksiä ottamaan asiantuntevan tilitoimiston mukaan jo liiketoimintasuunnitelmaa tehtäessä. Heillä on paljon näkemystä ja hyviä ajatuksia myös eri rahoitusvaihtoehtojen toteuttamiseen”.

MinSim Oy:lla on käytössä Procountor –ohjelmisto, joka pitää kustannukset kurissa ja tiedot ajan tasalla: ”On helpottavaa, kun kaikki raportit on heti saatavilla, eikä niiden saamiseksi tarvitse tehdä tuntikausia kallista työtä”, kertoo Mattila.

Simulaatiokoulutuksia tarjoavan yrityksen keskiössä on potilasturvallisuuden parantaminen ja tärkein resurssi on ihminen. Taloushallintopalveluita tarjoava Laskit toimii myös ihmisläheisesti ja he haluavat panostaa asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen. Minna-Maria Mattila hehkuttaa, että nimensäkin mukaisesti Laskitissa yhdistyy sekä laskenta-asioiden että IT:n osaaminen. ”Lisäksi olemme hyötyneet yrityksen verkostoista” hän täydentää ja lisää vielä: ”Yrityksellä on erinomainen kyky myös löytää kontakteja”.

Mattila haluaakin puhua yhteistyökumppanuudesta eikä asiakkuudesta – tämän puolesta puhuu hyvin varmasti se, että Laskit on saanut kutsun myös MinSimin pikkujoulujuhliin!

Ota yhteyttä! 

Tim Matikainen

Laskit Oy

Puh. +358 45 1583 550

www.laskit.fi 

You must be logged in to post a comment.