Taloushallinto kannattaa ulkoistaa

Yritykselle on yleensä parempi keskittyä liiketoiminnassaan mahdollisimman paljon vahvuuksiinsa, kuin yrittää hoitaa kaikkea omin voimin. Taloushallinnon asiat voivat viedä yritykseltä huomattavasti aikaa ja rahaa, erityisesti toiminnan laajentuessa.

Yhä useampi yritys siirtääkin taloushallintonsa tilitoimistolle, koska tämä vapauttaa resursseja oman, varsinaisen liiketoiminnan hoitamiseen ja suunnitteluun. Varsinkin pienen yrityksen kohdalla investoinnit erilaisiin taloushallinnon järjestelmiin tulevat kalliiksi.

Taloushallinnon hoitaminen sisäisesti tuo haasteita myös mm. henkilöstötasolla. Laeissa tapahtuvien muutosten seuraaminen ja osaamisen ylläpitäminen voi olla kallista. Nykyisessä taloustilanteessa työntekijöiden vaihtelevuus on yhä yleisempää ja jos yrityksen oma kirjanpitäjä lähtee pois, täytyy tämän tilalle kouluttaa tai palkata kokonaan uusi henkilö. Ulkoistamisella varmistetaan se, että aina on joku, joka osaa ja ehtii hoitamaan kirjanpidon ja muun taloushallinnon.

Yhteistyökumppani yrityksen taloushallinnossa on luonnollinen valinta. Kun numerot ovat alan asiantuntijoiden hallussa, asiakasyritys voi olla varmempi taloustietojensa tarkkuudesta, mikä helpottaa niin päätöksentekoa kuin toiminnan kehittämistä.

Nykyaikaisten, sähköisten tietojärjestelmien avulla tilitoimisto voi huomattavasti suoraviivaistaa asiakkaansa kirjanpitoa ja muun taloushallinnon prosesseja ja näin tuoda selviä säästöjä ja tehokkuutta toimintaan. Tietysti taloushallinnon voi ulkoistaa myös osissa; tilitoimistolle voi antaa hoidettavaksi vain haasteellisimmat tai aikaa vievimmät prosessit.

Kattavat taloushallinnon palvelut tarpeen mukaan

LaskIT on nykyaikainen, sähköinen tilitoimisto ja mainio kumppani liiketoiminnassa. Teemme yhteistyötä kanssasi ja kehitämme yrityksesi liiketoimintaan ja tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut.

Osaamisemme perustana ovat ammattitaitoinen ja maanläheinen palvelu, nykyaikaiset sähköiset taloushallinnon järjestelmät, joustavuus vaikeissa paikoissa ja ehdoton luottamuksellisuus.

Yrityksen taloushallinto voidaan ulkoistaa meille joko kokonaisuudessaan tai osissa:

  • Kirjanpito: Yrityksen kuukausikirjanpito, raportointi, alv-laskenta, tilinpäätökset, veroilmoitukset, Tekes-raportointi ja muu kirjanpito sähköisesti tarpeiden mukaan.
  • Palkanlaskenta: Palkkahallinnon palvelut kattavasti, mukaan lukien palkkojen määrittely ja maksatus, raportointi, palkkalaskelmat, arkistointi, veroilmoitukset, ilmoitukset vakuutusyhtiöille, viranomaisille ja työmarkkinajärjestöille.
  • Laskutus: Myyntilaskujen hallinnointi, kuten myyntilaskut verkko-, sähköposti- tai paperilaskuina, myyntireskontra, huomautukset, korkolaskutus ja arkistointi.

taloushallinto

  • Laskujen maksu: Ostolaskujen hallinnointi, kuten laskujen vastaanotto ja kierrätys, ostoreskontra, maksatus ja arkistointi.
  • Sisäinen laskenta: Liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen asiakkaan kanssa—budjetointi, kannattavuuden laskenta, investointilaskelmat ja johdon raportointi.
  • Uuden/muuttuvan yrityksen palvelut: Yrityksen perustaminen, sukupolvenvaihdokset, yrityskaupat ja -myynnit, yritysmuodon muuttaminen yms.

Me viemme liiketoimintasi uusiin korkeuksiin

Kun jätä meille yhteystietosi, niin voimme kartoittaa tilanteesi ja rakentaa tarvitsemasi kokonaisuuden. Päätoimipaikkamme on Helsinki, mutta asiantuntijamme palvelevat yrityksiä ympäri Suomea sähköisesti. Ota yhteyttä — aloitetaan liiketoimintasi nousukiito!

Ulkoistamisen hyödyt

Ajansäästö

Kun ulkoistat taloushallinnon toimistomme asiantuntijoille, jää sinulle enemmän aikaa varmasti mielekkäämpiin asioihin, kuten tuotekehitykseen tai myyntiin.

Selkeämpää toimintaa

Käyttämiemme ohjelmistojen avulla kaikkien numeroiden, tapahtumien ja papereiden käsittely muuttuu sähköiseksi. Jokainen tapahtuma tallentuu järjestelmään myöhempää varten.

Tukea yrittäjyyteen

Kaiken muun ohella osaamme auttaa koko yrityksen toiminnan kehittämisessä. Osamme neuvoa mm. kannattavuuteen ja toiminnan muutoksiin liittyvissä asioissa.