Hoidamme yrityksen reskontrat

LaskIT tarjoaa yrityksille kaikkiin myyntilaskutukseen ja ostolaskujen hallinnointiin liittyvät palvelut toiveiden mukaan osissa tai kokonaisvaltaisesti. Asiakas voi itse hoitaa laskujaan pilvipalveluitamme käyttäen tai siirtää rutiinit meidän vastuullemme. Käytämme laskutukseen ja laskujen maksuun Procountorin sähköisiä työkaluja, joilla varmistamme palvelun tehokkuuden ja tarkkuuden. Kaiken perustana ovat tietenkin osaavat kirjanpitäjämme, jotka palvelevat asiakkaitamme yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.

Myyntilaskutus ja myyntireskontra

Saat käyttöösi sähköiset työkalut tai kattavat myyntilaskutuksen palvelut, joilla yrityksesi myyntilaskutus hoituu tehokkaasti ja myyntireskontran laatiminen onnistuu helposti.

Lue lisää laskutuksesta ja myyntireskontrasta.

Ostolaskut ja ostoreskontra

Tarjoamme ostolaskujen käsittelyyn ja ostoreskontran laatimiseen sähköisen alustamme tai osaamisen, jolla yrityksesi säästää aikaa ja rahaa.

Laskujen käsittely on yritykselle pakollista toimintaa, joka harvemmin on kuitenkaan kovin kehittävää tai liiketoimintaa edistävää. Ulkoistamalla myynti- ja ostolaskut meille tehostat omaa työtäsi ja voit olla varma, että rahaliikenne on oikein hoidettu.

Lue lisää laskujen maksusta ja ostoreskontrasta.

Osto- ja myyntilaskuista

Mikä on ostoreskontra?

Ostoreskontra on luettelo ostolaskuista tai -veloista ja niiden käsittelyyn liittyvistä tiedoista. Reskontrasta näkyy laskujen eräpäivät, maksupäivät, summat, alkuperä, viitteet ja kaikki muu oleellinen informaatio.

Mikä on myyntireskontra?

Myyntireskontra on luettelo myyntilaskuista ja koko laskutuksesta. Reskontrasta näkyy lähetettyjen laskujen oleelliset tiedot, kuten laskujen lähetyspäivät, maksutila, summat, viitteet yms. oleellinen informaatio.

Miten reskontraa hoidetaan sähköisesti?

Reskontran käsittelyn tarkat vaiheet riippuvat valitusta ohjelmasta. Kaikki vaiheet voi kuitenkin hoitaa sähköisesti. Jos ostolasku saapuu paperisena, voi tämän skannata suoraan tai manuaalisesti siirtää tiedot järjestelmään. Käytössä olevilla ohjelmillamme on suorat pankkiyhteydet.