Ostolaskujen käsittely palveluna

Ostolaskut ja ostoreskontra ovat usein yrityksen taloushallinnolle aikaa vievimpiä velvoitteita. Laskujen käsittely on pakollista, muttei kovin kehittävää toimintaa. Ulkoistamalla ostolaskujen hallinnoinnin prosesseja asiantuntijoille yritys voi kohdistaa resurssejaan mielekkäämpiin tehtäviin.

LaskIT tarjoaa asiakkailleen ostolaskujen ja ostoreskontran käsittelyyn yksilöllisesti räätälöityjä palveluita. Ostolaskujen palvelumme kattaa kaiken laskujen vastaanottamisesta ja arkistoinnista ostoreskontran laatimiseen. Kartoitamme asiakkaan kanssa sopivimman palvelukokonaisuuden.

Ostolaskupalveluihimme kuuluu mm:

  • Verkko-, sähköposti-, ja paperilaskujen vastaanottaminen ja käsittely
  • Ostolaskujen hyväksyntäkierto
  • Ostoreskontran kirjaaminen
  • Ostolaskujen arkistointi

 

Procountorin monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat tehokkaan ostotapahtumien käsittelyn ja seuraamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Näin myös kommunikaatio asiakkaan ja asiantuntijan välillä helpottuu. Sähköisesti hoidettuna ostolaskut ja ostoreskontra voidaankin käsitellä huomattavasti tehokkaammin.

Ulkoista ostolaskut meille

Kun kaipaat asiantuntevaa apua yrityksesi ostolaskujen prosesseihin, LaskIT on tukenasi. Palvelemme sinua yrityksesi tarpeen mukaan. Tekemällä yhteistyötä kanssamme vapautat itseäsi rutiineista ja tehostat liiketoimintaasi.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja kerromme lisää palveluistamme!

Ostoreskontrasta

Mikä on ostoreskontra?

Ostoreskontra on luettelo ostolaskuista tai -veloista ja niiden käsittelyyn liittyvistä tiedoista. Reskontrasta näkyy laskujen eräpäivät, maksupäivät, summat, alkuperä, viitteet ja kaikki muu oleellinen informaatio.

Miten reskontraa hoidetaan sähköisesti?

Reskontran käsittelyn tarkat vaiheet riippuvat valitusta ohjelmasta. Kaikki vaiheet voi kuitenkin hoitaa sähköisesti. Jos ostolasku saapuu paperisena, voi tämän skannata suoraan tai manuaalisesti siirtää tiedot järjestelmään. Käytössä olevilla ohjelmillamme on suorat pankkiyhteydet.

Miten hyödyn sähköistämisestä?

Ostolaskujen käsittelyn sähköistäminen suoraviivaistaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen, seuraamisen ja arkistoinnin. Kaikki oleelliset tiedot maksetuista laskuista löytyvät yhdestä paikasta.