Myyntilaskujen käsittely palveluna

Myyntilaskutus ja myyntireskontran laatiminen ovat yritykselle pakollista rutiinia, joka kuitenkin vie aikaa varsinaiselta liiketoiminnalta. Ulkoistamalla myyntilaskutuksensa osittain tai kokonaisuudessaan yritys voi käyttää resurssejaan tehokkaammin ja saada asiantuntevaa tukea ongelmatilanteissa.

LaskIT tarjoaa asiakkailleen myyntilaskujen tuottamiseen kattavasti erilaisia palveluita yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Asiakas voi itse laatia, tarkastaa ja lähettää verkkolaskuja Procountorin avulla sähköisesti tai siirtää koko laskutuksensa meille ja keskittyä mielekkäämpiin tehtäviin.

Myyntilaskupalveluihimme kuuluu mm:

  • Myyntilaskut verkossa, sähköposteina tai paperisina
  • Myyntireskontran rakentaminen
  • Maksumuistutusten käsittely
  • Myyntilaskujen arkistointi
  • Neuvonta kaikessa laskutukseen liittyvässä

Palvelut rakennettaan yhdessä asiakkaan kanssa ja muokataan tarpeiden muuttuessa. Sähköisen järjestelmämme avulla tiedot ovat aina ajan tasalla ja löydettävissä missä vain verkon kautta

Siirrä myyntilaskut meille

Kun kaipaat asiantuntevaa apua yrityksesi myyntilaskutuksen hallinointiin, me olemme valmiit auttamaan sinua. Kokoamme myyntireskontrat ja tarvittaessa hoidamme vaikkapa koko laskutuksen puolestanne. Yhteistyö ja numeroiden seuranta onnistuvat helposti Procountorin avulla. Maantieteelliset etäisyydet eivät ole internetin aikana este.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja kerromme lisää palveluistamme!

 

Myyntireskontrasta

Mikä on myyntireskontra?

Myyntireskontra on luettelo myyntilaskuista ja koko laskutuksesta. Reskontrasta näkyy lähetettyjen laskujen oleelliset tiedot, kuten laskujen lähetyspäivät, maksutila, summat, viitteet yms. oleellinen informaatio.

Miten reskontraa hoidetaan sähköisesti?

Reskontran käsittelyn tarkat vaiheet riippuvat valitusta ohjelmasta. Kaikki vaiheet voi kuitenkin hoitaa sähköisesti. Sekä alkuperäisen laskun että muistusmaksujen lähetys onnistuu vaivatta ohjelmillamme.

Miten hyödyn sähköistämisestä?

Myyntilaskujen käsittelyn sähköistäminen suoraviivaistaa laskujen lähettämisen, maksutilanteen seuraamisen ja vastaanotettujen maksujen vahvistamisen. Kaikki oleelliset tiedot lähetetyistä laskuista löytyvät yhdestä paikasta.