Tilitoimistot pyrkivät harvoin erottumaan toisistaan. Ajatus tuntuu olevan se, että kirjanpitopalveluiden sisältö voidaan ilmaista vain yhdellä tavalla – listauksena asiakkaalle suoritettavista toimenpiteistä. Tämän ajattelutavan mukaisesti asiakkaalle olisi miltei sama, minkä palvelutarjoajan valitsee toteuttamaan yrityksen talouden hallintaa. Tilitoimiston valinnalle ei siis tunnu löytyvän riittävän painavaa kriteeriä, paitsi tutun yrittäjän sana ja väkevä todistus oman toimiston pystyvyydestä ja viime hetkellä väistetystä konkurssista

Taloushallinto Helsinki

LaskIT on kiinnostunut yrityksesi aidosta tarpeesta ja siitä, miten voit vapauttaa energiasi liikeideasi ja kasvun toteuttamiseen. Voiko tällainen väite ylipäänsä toteutua, olematta ainoastaan markkinoinnin ylisanaisuutta? Kokemuksemme mukaan voi. Jopa hiukan rennommin ja hymyssä suin. Tarvitsemme kuvauksen liiketoimintasi tarpeesta. Samalla tavoin mobiililaitteen suunnittelija tarvitsee kuvauksen tutkimuksin hahmotetusta ostajasta ja hänen laitteeseen asettamista odotuksista. Hyvästä kuvauksesta syntyy parempi hahmotus tarvittavasta välineistöstä, yrityksen tilasta ja mahdollisuuksista mielenkiintoisempaan huomiseen.

Toteutamme sähköisen taloushallinnon helpoimmista ja ymmärrettävimmistä järjestelmistä – jopa niille, joilla on vaikeuksia ymmärtää numeroinformaatiota. Yhtälöön voidaan tarpeen lisäksi lisätä helppous, kattavuus ja hinnoittelu: eihän Sinulle ole sama millaisen vipuvarren rahalla saat.

Parhaimmillaan yhteistyömme lue sinulle mentaalikartan, jota käyttäen keskityt ydintehtävääsi miellyttävin yllätyksin ja yösi nukkuen. Vastuut ja velvoitteet joudut kantamaan kuten ennenkin, mutta taakkaa jakaen monialaisten osaajiemme ja neuvonantajiemme opastuksella.

Yrittäjä se on onnellinenkin yrittäjä!

 

LaskIT Staff background image ninja cats v2 1280x850

 

 

You must be logged in to post a comment.