Palkanlaskentaa mutkattomasti

Palkkahallinnon asiat voivat aiheuttaa yrittäjälle paljon päänvaivaa erilaisten sivukulujen, vakuutusten ja eläkkeiden seurauksena. Palkkojen maksamisessa voi myös syntyä kiusallisia ongelmatilanteita, joita on vaikea ratkaista ilman laajaa tietämystä. Työntekijöiden oikeudet ovat tärkeitä, mutta mitä tehdä, kun henkilöstöön liittyvät kysymykset vievät aikaa varsinaiselta liiketoiminnalta?

Palkka-asioiden käydessä vaativammaksi ja kalliimmaksi, palveluiden ostaminen osaavalta tilitoimistolta tulee taloudellisesti järkeväksi ratkaisuksi. Palkanlaskennan ulkoistaminen asiantuntijalle keventää taakkaasi ja antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä itse yrittämiseen. Se tuo myös varmuutta, kun voit luottaa työntekijöiden palkkioiden olevan hyvissä käsissä. Palkanlaskennan ulkoistaminen siis tehostaa yrityksen koko toimintaa ja on näin kustannustehokas ja varma ratkaisu. Kun palkkahallinto on kunnossa, muut yrittämisen osa-alueet seuraavat perässä.

Pätevä palkanlaskija palveluksessasi

Tilitoimisto LaskIT tarjoaa kokonaisvaltaiset palkanlaskentapalvelut. Kun otat meidät yhteistyökumppaniksesi, me kehitämme yrityksellesi sopivimmat ratkaisut ja Procountor-järjestelmän avulla siirrämme palkkahallintosi meille ilman häiriöitä. Palkkahallinnon järjestelmän siirto onnistuu helposti yhdessä tehdyn kartoituksen kautta. Kun käytänteet on sovittu, voit lähettää tietosi meille ja me otamme yrityksesi palkanlaskennan prosessit haltuumme.

Palkanlaskijamme hoitavat koko yrityksesi, yhtiösi, yhdistyksesi tai toiminimesi palkkahallinnon osittain tai kokonaisuudessaan, aina kuukausittaisesta palkkojen maksusta koko palkkausjärjestelmän parantamiseen. Voit huoletta jättää palkat, TyELit, Tulorekisteri-ilmoitukset, sivukulut ja muut asiat meidän haltuumme. Huolehdimme siitä, että kaikki maksetaan ajallaan ja juuri niin kuin laissa säädetään. Tekemällä yhteistyötä kanssamme säästät aikaa ja rahaa ja voit olla varma, että palkka-asiasi ovat hyvillä malleilla.

Voimme myös neuvoa sinua yleisesti palkkauksen suhteen ja auttaa kehittämään yrityksesi palkkahallintoa. Uusienkin työntekijöiden palkkaus helpottuu, kun voit olla entistä varmempi tilanteestasi.

Palkanlaskentapalvelut ympäri Suomea

LaskIT on sähköinen tilitoimisto, joka tarjoaa palkanlaskennan palvelut yrityksille ympäri Suomea. Päätoimipaikkamme on Helsinki.

Palkanlaskijamme hoitaa mm:

  • Palkkojen laskeminen ja maksaminen, loma- ja lopputililaskennat
  • Palkkalaskelmien laatiminen ja lähetys
  • Tulorekisteri-ilmoitukset
  • Palkkatapahtumien siirto kirjanpitoon

Palkanlaskenta Helsinki

Aloitetaan aloituspalaverilla

Aloituspalaverissa kartoitamme parhaimmat vaihtoehdot liiketoimintasi kannalta. Pidämme yrityksesi palkkahallinnon kokonaisuudesta huolta, ehdottomasti ja luotettavasti. Toimistomme sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, mutta palvelemme asiakkaitamme valtakunnalisesti sähköisiä työkaluja hyödyntäen. Ota siis yhteyttä ja siirrä numerot vastuuksemme!

Miksi ulkoistaa palkanlaskenta

Täsmällisyys ja tarkkuus

Palkanlaskennan ulkoistaminen asiantuntijalle varmistaa sen, että työntekijöiden palkat on aina laskettu oikein ja ajantasaisesti, ottaen huomioon vuosilomat ja kaikki muut oleelliset seikat. Virheiden määrä vähenee, mikä säästää resursseja.

Tarkempi raportointi

Luotettava ja osaava taloushallinnon ammattilainen osaa kirjata tapahtumat oikein. Sähköiset työvälineet mahdollistavat sen, että kaikki tapahtumat ova helposti nähtävissä internet-yhteyden avulla.

Ajan säästö

Kun palkanlaskennan ulkoistaa toiselle tekijälle, jää aikaa varsinaiseen ydintoimintaan. Prosessit nopeutuvat ja kirjanpidon virheiden määrä vähenee.