Kirjanpidon ulkoistaminen

Kirjanpito on tapa rakentaa ja ylläpitää tietoa yrityksen tai yhtiön taloudellisesta tilanteesta ja toiminnasta. Kerätyllä tiedolla voidaan tuottaa raportteja ja laskelmia, joiden avulla toiminnan suunnittelu helpottuu ja sitä voi kehittää vielä pidemmälle. Kirjanpitovelvollisuus on laissa säädetty ja ammattitaitoisesti hoidettuna yrityksen kirjanpito pitää liiketoiminnan kulun selkeänä ja tehokkaana.
Mikäli yrityksen kirjanpito käy vähänkään laajemmaksi, se kannattaa ulkoistaa varsinaiselle kirjanpitäjälle, sillä kuittien, verojen ja muiden numeroiden perässä pysyminen voi olla hyvin monimutkaista ja aikaa vievää. Oman ajan arvon laskeminen kannattaa. Kun tulee aika valita kirjanpitäjä, kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että päätyy ulkoistamaan kirjanpidon personoitua ja ammattitaitoista palvelua tarjoavaan toimistoon.

Asiantuntevat kirjanpitäjät apunasi

Hyvin hoidettu kirjanpito tarkoittaa yrityksen numeroiden saavutettavuutta sekä yritykselle itselleen ja sen yhteistyökumppaneille. LaskIT on täyden palvelun tilitoimisto, joka hoitaa yrityksesi, yhdistyksesi, yhtiösi, toiminimesi tai säätiösi kokonaisvaltaisen kirjanpidon, aina kuukausittaisesta tapahtumien kirjaamisesta arkistointiin ja viranomaisilmoituksiin. Me pidämme huolta siitä, että numerot pysyvät järjestyksessä kuukausittain ja vuosittain. Osaavat kirjanpitäjämme kartoittavat palveluntarpeesi ja rakentavat kanssasi sinulle sopivimmat, kustannustehokkuutta lisäävät ratkaisut:

  • Kirjanpito kuukausittain, neljännesvuosittain, vuosittain
  • Raportointi kuukausittain, neljännesvuosittain, vuosittain
  • Tilinpäätökset
  • Veroilmoitukset
  • Kaupparekisteri ja pöytäkirjat

Sähköinen kirjanpito on tehokas taloushallinnon väline

Sähköinen kirjanpito ajanmukaisia järjestelmiä käyttäen on paras tapa ylläpitää yrityksen taloustietoja. Se mahdollistaa monien prosessien automatisoimisen ja tehokkuuden lisäämisen. Toiminnan kannattavuus on helpompi arvioida, kun kirjanpito on ajan tasalla ja käsien ulottuvilla. Samoin kriittisten päätösten tekeminen helpottuu, kun voi olla varma tietojen ajankohtaisuudesta ja luotettavuudesta. Tehokas, sähköinen kirjanpito on kilpailuvaltti, jolla takaat menestyksen.

Kirjanpito yrityksille

LaskIT hoitaa yrityksesi, yhdistyksesi, yhtiösi, toiminimesi tai säätiösi kokonaisvaltaisen kirjanpidon, aina kuukausittaisesta tapahtumien kirjaamisesta arvonlisäverolaskelmiin, tilinpäätöksiin ja reskontriin. Teemme kirjanpidon yleensä sähköisesti Procountor-järjestelmällä, joten voimme hoitaa talouttasi estoitta huolimatta sijainnistasi. Jos sinulla ei ole sähköpostia tai muuten karsastat tietokoneita, kirjanpitäjämme ottavat kuittisi ja laskusi vastaan, vaikka kenkälaatikossa toimitettuna.

Tarjoamme kirjanpitopalvelut mieluiten sähköisesti Procountor-ohjelmalla, jotta voimme hallinnoida yrityksesi taloutta osittain tai kokonaisvaltaisesti, mahdollisimman kustannustehokkaasti ja etäisyyksistä riippumatta. Kirjanpidon prosessit suoraviivaistuvat, kun kaikki tiedot ja tapahtumat ovat yhden järjestelmän sisällä ja ne päivittyvät automaattisesti ja reaaliajassa. Myös päätöksien tekeminen muuttuu helpommaksi, kun voit olla varma tietojen ajantasaisuudesta ja tarkkuudesta.

Sinun ei tarvitse hallita näitä uusimpia järjestelmiä — jos sinulla ei ole sähköpostia tai muuten karsastat tietokoneita, kirjanpitäjämme ottavat kuittisi ja laskusi vastaan, vaikka sitten kenkälaatikossa toimitettuna. Me hoidamme niiden sähköistämisen.

Asiakaslähtöiset kirjanpitäjät apunasi

Kirjanpitäjämme palvelevat asiakkaita ympäri Suomea, mutta päätoimipaikkamme on Helsinki. Kirjanpitäjämme ottavat kirjanpidostasi kopin ja tekevät siitä entistä jouhevampaa. Me autamme sinua numeroiden selvittämisessä ja päätöksenteon helpottamisessa, yksilöllisesti ja luotettavasti. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö!

Kysymyksiä kirjanpidosta

Voiko kirjanpidon hoitaa täysin sähköisesti?

Kyllä, nykyään yrityksen kirjanpidon voi hoitaa täysin sähköisesti, kunhan kirjanpidolle asetetut muut vähimmäiskriteerit on täytetty.

Miten Holvin kirjanpito toimii?

Rahaliikennettä hallinoidaan tulo- ja menoluokkien avulla jotka luodaan tilille. Maksutapahtumat rekisteröidään johonkin tulo- tai menoluokkaan. Luokille voi luoda budjetit, joilla saa kuvan mejone ja tulojen jakautumisesta ja tilanteesta.

Miten Brioxin kirjanpito toimii?

Brioxissa asiakirjat ja toimittajalaskut voi rekisteröidä joustavasti ja saada selvän kuvan yrityksen taloudesta yleiskatsausten avulla. Toimittajalaskujen seuranta on helppoa värikoodeilla. Kaikki paperiset kuitit voi skannata suoraan järjestelmään maksullisella lisäominaisuudella.