Hoidamme yrityksen reskontrat

Myynti- ja ostoreskontra

LaskIT tarjoaa yrityksille kaikkiin myyntilaskutukseen ja ostolaskujen hallinnointiin liittyvät palvelut toiveiden mukaan osissa tai kokonaisvaltaisesti. Asiakas voi itse hoitaa laskujaan pilvipalveluitamme käyttäen tai siirtää rutiinit meidän vastuullemme. Käytämme laskutukseen ja laskujen maksuun Procountorin sähköisiä työkaluja, joilla varmistamme palvelun tehokkuuden ja tarkkuuden. Kaiken perustana ovat tietenkin osaavat kirjanpitäjämme, jotka palvelevat asiakkaitamme yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.

Myyntilaskutus ja myyntireskontra

Saat käyttöösi sähköiset työkalut tai kattavat myyntilaskutuksen palvelut, joilla yrityksesi myyntilaskutus hoituu tehokkaasti ja myyntireskontran laatiminen onnistuu helposti.

Lue lisää laskutuksesta ja myyntireskontrasta.

Ostolaskut ja ostoreskontra

Tarjoamme ostolaskujen käsittelyyn ja ostoreskontran laatimiseen sähköisen alustamme tai osaamisen, jolla yrityksesi säästää aikaa ja rahaa.

Laskujen käsittely on yritykselle pakollista toimintaa, joka harvemmin on kuitenkaan kovin kehittävää tai liiketoimintaa edistävää. Ulkoistamalla myynti- ja ostolaskut meille tehostat omaa työtäsi ja voit olla varma, että rahaliikenne on oikein hoidettu.

Lue lisää laskujen maksusta ja ostoreskontrasta.