Pienen yrityksen kirjanpito

Pienen yrityksen kirjanpito

Tilitoimistomme palvelut auttavat yrityksen perustamisessa

Perustaessasi uutta yritystä, yhtiötä, yhdistystä, toiminimeä tai säätiötä, kannattaa harkita vakituisen kirjanpitäjän palkkaamista heti alkuun. Tilitoimistosta saat neuvoja mm. yhtiömuodon valinnassa ja verotusasioissa. Kun kirjanpidossasi on ammattilainen mukana heti alusta, toimintasi pysyy selkeänä ja voit keskittyä itse yrittämiseen. Antamalla kirjanpidon meidän hoidettavaksi, väistät pahimmat sudenkuopat ja tuot turvaa tulevalle toiminnallesi. Me taas haluamme auttaa yrityksiä aloittamaan taipaleensa ja luomaan samalla pitkäaikaisia kumppanuuksia.

Uuden tai pienen yrityksen kirjanpito

LaskIT auttaa pieniä, aloittelevia yrittäjiä luotettavasti ja täysvaltaisesti heidän toimintansa käynnistämisessä. Me selvitämme, mikä yhtiömuoto sopii sinun yrityksellesi parhaiten ja teemme pakolliset paperityöt puolestasi. Neuvomme sinua kaikessa yrityksen alkutaipaleen haasteissa, budjetoinnista palveluidesi hinnoitteluun ja kannattavuuden maksimointiin. Autamme sinua kehittämään parhaat prosessit kaikkiin taloushallinnon osa-alueisiin. Tavoitteemme on luoda sinulle toiminnan malli, jolla saavutat parhaimmat tulokset.

  • Yritysmuodon valinta ja yrityksen perustaminen
  • Kaikki verotukseen liittyvä (tuloverotus, ALV)
  • Kirjanpidon avaus
  • Vakuutukset, palkkaus, vähennyskelpoiset kulut, muut perusasiat

Tarjoamme uusille yrityksille tarvittaessa täyden kirjanpidon ja muun taloushallinnon sähköisesti Procountor-järjestelmän avulla. Kehitämme kullekin asiakkaallemme juuri heille räätälöityjä palveluita, aina kevyistä taloushallinnon peruspalvelupaketeista kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin.

Pienen tai uuden yrityksen kokonaisvaltainen taloushallinto

Tarjoamme pienen tai aloittavan yrityksen täyden kirjanpidon ja muun taloushallinnon. Kehitämme kullekin asiakkaallemme juuri heille räätälöityjä palveluita, aina kevyistä taloushallinnon peruspalvelupaketeista kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin. Haluamme auttaa yrityksiä aloittamaan taipaleensa ja luomaan samalla pitkäaikaisia kumppanuuksia!

  • Kuukausikirjanpito
  • Raportointi
  • ALV ja ilmoitukset verottajalle
  • Palkanlaskenta
  • Tuloslaskelmat

Jos et ole aivan varma kuinka lähteä liikkeelle, soita meille ja me autamme sinua. Haluamme olla sparraamassa sinua heti alusta asti. Ota pikastartti yrittämiseen ja ota yhteyttä!

Taloushallinnon tarvetta?

Asiantuntevaa laskentapalvelua lunkisti mutta luotettavasti. Palveluksessanne ProCountor partneri sekä eTasku- ja Holvi-palveluiden valtuutettu osaaja. LaskIT tarjoaa sujuvaa taloushallintoa, laskentaa, liiketoiminnan kehittämistä sekä kirjanpitoa. Kelpaisiko sinullekin? Jätä meiliosoitteesi ja viesti.

Nimi
Email
Viesti

Jep! Viestisi on lähtenyt matkaan.
Ups! Tarkistathan kentät?
LaskIT Oy • Y-tunnus FI26702123 • Heikkiläntie 10, 00210 Helsinki, Finland