Palkanlaskenta

Palkanlaskenta Helsinki

Palkanlaskenta kannattaa ulkoistaa tilitoimistolle

Palkkahallinnon asiat voivat aiheuttaa yrittäjälle paljon päänvaivaa erilaisten sivukulujen, vakuutusten ja eläkkeiden seurauksena. Palkkojen maksamisessa voi myös syntyä kiusallisia ongelmatilanteita, joita on vaikea ratkaista ilman laajaa tietämystä. Työntekijöiden oikeudet ovat tärkeitä, mutta mitä tehdä, kun henkilöstöön liittyvät kysymykset vievät aikaa varsinaiselta liiketoiminnalta?

Palkka-asioiden käydessä vaativammaksi ja kalliimmaksi, palveluiden ostaminen osaavalta tilitoimistolta tulee taloudellisesti järkeväksi ratkaisuksi. Palkanlaskennan ulkoistaminen asiantuntijalle keventää taakkaasi ja antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä itse yrittämiseen. Se tuo myös varmuutta, kun voit luottaa työntekijöiden palkkioiden olevan hyvissä käsissä. Palkanlaskennan ulkoistaminen siis tehostaa yrityksen koko toimintaa ja on näin kustannustehokas ja varma ratkaisu. Kun palkkahallinto on kunnossa, muut yrittämisen osa-alueet seuraavat perässä.

Pätevä palkanlaskija palveluksessasi

Tilitoimisto LaskIT tarjoaa kokonaisvaltaiset palkanlaskentapalvelut. Kun otat meidät yhteistyökumppaniksesi, me kehitämme yrityksellesi sopivimmat ratkaisut ja Procountor-järjestelmän avulla siirrämme palkkahallintosi meille ilman häiriöitä. Palkkahallinnon järjestelmän siirto onnistuu helposti yhdessä tehdyn kartoituksen kautta. Kun käytänteet on sovittu, voit lähettää tietosi meille ja me otamme yrityksesi palkanlaskennan prosessit haltuumme.

Palkanlaskijamme hoitavat koko yrityksesi, yhtiösi, yhdistyksesi tai toiminimesi palkkahallinnon osittain tai kokonaisuudessaan, aina kuukausittaisesta palkkojen maksusta koko palkkausjärjestelmän parantamiseen. Voit huoletta jättää palkat, TyELit, YELit, sivukulut ja muut asiat meidän haltuumme. Huolehdimme siitä, että kaikki maksetaan ajallaan ja juuri niin kuin laissa säädetään. Tekemällä yhteistyötä kanssamme säästät aikaa ja rahaa ja voit olla varma, että palkka-asiasi ovat hyvillä malleilla.

Voimme myös neuvoa sinua yleisesti palkkauksen suhteen ja auttaa kehittämään yrityksesi palkkahallintoa. Uusienkin työntekijöiden palkkaus helpottuu, kun voit olla entistä varmempi tilanteestasi.

Palkanlaskentapalvelut | Helsinki ja muu Suomi

LaskIT on sähköinen tilitoimisto, joka tarjoaa palkanlaskennan palvelut yrityksille ympäri Suomea. Päätoimipaikkamme on Helsinki.

Palkanlaskijamme hoitaa mm:

  • Työtuntien seuraaminen ja kirjaaminen
  • Palkkojen laskeminen ja maksaminen, loma- ja lopputililaskennat
  • Palkkalaskelmien, ennakkopidätys- ja sotutilitysten laatiminen ja lähetys, perintä ja ulosotto, ilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöille
  • Palkkatapahtumien siirto kirjanpitoon

Sovi maksuton aloituspalaveri

Tarjoamme maksutottoman aloituspalaverin, jossa asiantuntijamme kartoittaa parhaimmat vaihtoehdot liiketoimintasi kannalta. Pidämme yrityksesi palkkahallinnon kokonaisuudesta huolta, ehdottomasti ja luotettavasti. Toimistomme sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, mutta palvelemme asiakkaitamme valtakunnalisesti sähköisiä työkaluja hyödyntäen. Ota siis yhteyttä ja siirrä numerot vastuuksemme!

Taloushallinnon tarvetta?

Asiantuntevaa laskentapalvelua lunkisti mutta luotettavasti. Palveluksessanne ProCountor partneri sekä eTasku- ja Holvi-palveluiden valtuutettu osaaja. LaskIT tarjoaa sujuvaa taloushallintoa, laskentaa, liiketoiminnan kehittämistä sekä kirjanpitoa. Kelpaisiko sinullekin? Jätä meiliosoitteesi ja viesti.

Nimi
Email
Viesti

Jep! Viestisi on lähtenyt matkaan.
Ups! Tarkistathan kentät?
LaskIT Oy • Y-tunnus FI26702123 • Heikkiläntie 10, 00210 Helsinki, Finland