Laskutus ja myyntireskontra

Laskutus ja myyntireskontra

Myyntilaskujen käsittely palveluna

Myyntilaskutus ja myyntireskontran laatiminen ovat yritykselle pakollista rutiinia, joka kuitenkin vie aikaa varsinaiselta liiketoiminnalta. Ulkoistamalla myyntilaskutuksensa osittain tai kokonaisuudessaan yritys voi käyttää resurssejaan tehokkaammin ja saada asiantuntevaa tukea ongelmatilanteissa.

LaskIT tarjoaa asiakkailleen myyntilaskujen tuottamiseen kattavasti erilaisia palveluita yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Asiakas voi itse laatia, tarkastaa ja lähettää verkkolaskuja Procountorin avulla sähköisesti tai siirtää koko laskutuksensa meille ja keskittyä mielekkäämpiin tehtäviin. Palveluihimme kuuluu mm.

  • Myyntilaskut verkossa, sähköposteina tai paperisina
  • Myyntireskontran rakentaminen
  • Maksumuistutusten käsittely
  • Myyntilaskujen arkistointi
  • Neuvonta kaikessa laskutukseen liittyvässä

Palvelut rakennettaan yhdessä asiakkaan kanssa ja muokataan tarpeiden muuttuessa. Sähköisen järjestelmämme avulla tiedot ovat aina ajan tasalla ja löydettävissä missä vain verkon kautta

Siirrä myyntilaskusi meille

Kun kaipaat asiantuntevaa apua yrityksesi myyntilaskutuksen hallinointiin, me olemme valmiit auttamaan sinua. Kokoamme myyntireskontrat ja tarvittaessa hoidamme vaikkapa koko laskutuksen puolestanne. Yhteistyö ja numeroiden seuranta onnistuvat helposti Procountorin avulla. Maantieteelliset etäisyydet eivät ole internetin aikana este.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja kerromme lisää palveluistamme!

                                                         

Taloushallinnon tarvetta?

Asiantuntevaa laskentapalvelua lunkisti mutta luotettavasti. Palveluksessanne ProCountor partneri sekä eTasku- ja Holvi-palveluiden valtuutettu osaaja. LaskIT tarjoaa sujuvaa taloushallintoa, laskentaa, liiketoiminnan kehittämistä sekä kirjanpitoa. Kelpaisiko sinullekin? Jätä meiliosoitteesi ja viesti.

Nimi
Email
Viesti

Jep! Viestisi on lähtenyt matkaan.
Ups! Tarkistathan kentät?
LaskIT Oy • Y-tunnus FI26702123 • Heikkiläntie 10, 00210 Helsinki, Finland