Laskujen maksu ja ostoreskontra

ostoreskontra ja laskujen maksu

Ostolaskujen käsittely palveluna

Ostolaskut ja ostoreskontra ovat usein yrityksen taloushallinnolle aikaa vievimpiä velvoitteita. Laskujen käsittely on pakollista, muttei kovin kehittävää toimintaa. Ulkoistamalla ostolaskujen hallinnoinnin prosesseja asiantuntijoille yritys voi kohdistaa resurssejaan mielekkäämpiin tehtäviin.

LaskIT tarjoaa asiakkailleen ostolaskujen ja ostoreskontran käsittelyyn yksilöllisesti räätälöityjä palveluita. Ostolaskujen palvelumme kattaa kaiken laskujen vastaanottamisesta ja arkistoinnista ostoreskontran laatimiseen. Kartoitamme asiakkaan kanssa sopivimman palvelukokonaisuuden. Ostolaskupalveluihimme kuuluu mm:

  • Verkko-, sähköposti-, ja paperilaskujen vastaanottaminen ja käsittely
  • Ostolaskujen hyväksyntäkierto
  • Ostoreskontran kirjaaminen
  • Ostolaskujen arkistointi

Procountorin monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat tehokkaan ostotapahtumien käsittelyn ja seuraamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Näin myös kommunikaatio asiakkaan ja asiantuntijan välillä helpottuu. Sähköisesti hoidettuna ostolaskut ja ostoreskontra voidaankin käsitellä huomattavasti tehokkaammin.

Ulkoista ostolaskut meille

Kun kaipaat asiantuntevaa apua yrityksesi ostolaskujen prosesseihin, LaskIT on tukenasi. Palvelemme sinua yrityksesi tarpeen mukaan. Tekemällä yhteistyötä kanssamme vapautat itseäsi rutiineista ja tehostat liiketoimintaasi.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja kerromme lisää palveluistamme!

Taloushallinnon tarvetta?

Asiantuntevaa laskentapalvelua lunkisti mutta luotettavasti. Palveluksessanne ProCountor partneri sekä eTasku- ja Holvi-palveluiden valtuutettu osaaja. LaskIT tarjoaa sujuvaa taloushallintoa, laskentaa, liiketoiminnan kehittämistä sekä kirjanpitoa. Kelpaisiko sinullekin? Jätä meiliosoitteesi ja viesti.

Nimi
Email
Viesti

Jep! Viestisi on lähtenyt matkaan.
Ups! Tarkistathan kentät?
LaskIT Oy • Y-tunnus FI26702123 • Heikkiläntie 10, 00210 Helsinki, Finland