BOZZ toimii kasvuyrityksen kannettavana johtokeskuksena. Tämä tapahtuu mobiilisovelluksen avulla. Reaaliaikainen mobiiliraportointi keventää liiketoiminnan johtamista; visuaaliset mittarit osoittavat myynnin, uudet asiakkaat, keskimääräisen asiakaskohtaisen myynnin sekä ennusteen kassasta. Ennuste perustuu ainutlaatuiseen oppivaan algoritmiin joka skaalautuu eri maksunvälittäjien tekniikoihin. Liittämällä BOZZ taloushallinnon huippu-järjestelmiin kuten Procountoriin, Netvisoriin tai Holviin, kasvuyrittäjä saa käyttöönsä nopean näkymän yrityksen suorituksesta.

Kasvuyritysten rahoitus on usein haasteellista. Helposti käy niin, että tilinpäätöksestä on aikaa ja kirjanpitokin oli ajan tasalla viimeksi kuukausia sitten. Tulevassa lisäpalvelussa kassavirta toimii avaimena käyttöpääomaan, kirjaimellisesti cash is king. Yritys voi nostaa lyhytaikaista rahoitusta, BOZZin yhdistettyä tämän velkojien tarjousten kanssa. BOZZin avulla rahoittaja näkee heti ajantasaisen kassavirran ja jatkuva-laskutteisten palveluiden tuoman kassavirran. Näin kasvuyritys voi kilpailuttaa perinteiset rahalaitokset uuden sukupolven rahoittajilla.

Myymme Bozzin järjestelmää ja konsultoimme sen käytössä. Olemme erikoistuneet nopeasti kehittyviin startup yrityksiin sekä heidän tarpeisiinsa. Bozzin ja muiden sähköisten työkalujen avulla viemme startuppien taloushallinnon uudelle tasolle.
Jatkuvalaskutteisen BOZZ palvelun voi ostaa verkkokaupastamme.